AlakformálÁS GYORSAN, LÁTVÁNYOSAN, Fájdalommentesen

Vác központjában található magánorvosi rendelőnkben megtalálja a legmodernebb alakkezelő kezelések széles választékát!

Rendelőnk címe: Vác, Zrínyi u. 33.

Ismerje meg alakformáló kezeléseinket

Liposonic HIFU:

A Liposonic HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) gép egy non-invazív esztétikai kezelési megoldás, amely hatékonyan csökkenti a zsírsejtek mennyiségét a testen. Az eljárás során a gép ultrahangos hullámokat használ, amelyek fókuszált pontokban összpontosulnak a zsírsejtekre. Ez a fókuszált energia felmelegíti és elpusztítja a zsírsejteket, miközben a környező szöveteket érintetlenül hagyja.

A Liposonic HIFU gép hatékonyan kezeli a nehezen eltávolítható zsírpárnákat, például a hason, a combokon és az alsó háton. Az eljárás fájdalommentes, és nincs szükség érzéstelenítésre vagy sebészeti beavatkozásra. Az eredmények látványosak és tartósak lehetnek, és az eljárás után a páciensek rögtön visszatérhetnek a mindennapi tevékenységeikhez.

A Liposonic HIFU gép alkalmazása során egy képzett szakember áll a páciens rendelkezésére, hogy biztosítsa a megfelelő kezelési módot és az optimális eredményeket. Az eljárás egyedülálló előnye, hogy nincs szükség semmilyen sebészeti beavatkozásra, így minimalizálhatóak az esetleges kockázatok.

A Liposonic HIFU gép hatásmechanizmusa az ultrahangos hullámok fókuszált energia felhasználásával működik. Az ultrahangos hullámok nagy intenzitással összpontosulnak a zsírsejtekre, amelyek a fókuszált energia hatására felmelegszenek és elpusztulnak. Az eljárás során a kezelőfej a bőr felületén helyezkedik el, és az ultrahangos hullámok áthatolnak a bőr alatti zsírrétegen, anélkül hogy károsítanák a környező szöveteket vagy az idegeket.

A Liposonic HIFU gép hatása több szakaszban valósul meg. Az első szakaszban a zsírsejtekben felmelegszik a sejtmag, és az intracelluláris folyadékok megváltoznak. A folyamat során a zsírsejtek membránjai megsemmisülnek, és a zsír a sejt környezetébe szivárog. Az utolsó szakaszban a szervezet elkezdi eltávolítani a megsemmisült zsírsejteket, amelyek végül a vizelettel távoznak a szervezetből.

Az eljárás hatásosan csökkenti a zsírsejtek számát a kezelt területen, amelyek a kezelés után általában nem képesek regenerálódni. Az eljárás eredménye tartós lehet, és a kezelt területen a zsírréteg jelentős csökkenése figyelhető meg.

Összességében, a Liposonic HIFU gép hatásosan csökkenti a zsírsejtek számát a kezelt területen, anélkül, hogy károsítaná a környező szöveteket vagy az idegeket. Az eljárás fájdalommentes, és minimális időre van szükség a regenerálódáshoz, így a páciensek hamar visszatérhetnek a mindennapi tevékenységeikhez.

Ha szeretnél megszabadulni a zsírpárnáktól, és egy hatékony és biztonságos megoldást keresel, a Liposonic HIFU gép egy kiváló lehetőség lehet számodra. 

A kezelés ára:

10000 Ft/kocka, max 16 kocka/alkalom

Foglaljon időpontot a gombra kattintva.

A helyszínen még van lehetősége konzultálni.
A kezelést a magánrendelőnkben végezzük. (Vác, Zrínyi u. 33.)

Kriolipolizis (Zsírfagyasztás)


A kriolipolízis gép egy olyan eszköz, amely hideg kezelést alkalmaz a test zsírrétegeinek csökkentése érdekében. A gép használatakor a bőr és a zsírréteg között elhelyezkedő szöveteket célozzák meg, amelyeket a gép hideg hőmérsékletre hűt le. Ez a folyamat elpusztítja a zsírsejteket, amelyeket a szervezet természetes úton eltávolít.

A kriolipolízis gép az ún. „szelektív kriolipolízis” elvén működik, ami azt jelenti, hogy csak a zsírsejtek hűlnek le, míg a körülöttük lévő szövetek – például a bőr és az izomzat – érintetlenek maradnak. A hideg hőmérséklet a zsírsejtekben kristályosodást okoz, amely elpusztítja azokat, míg a körülöttük lévő szövetek egészségesen működnek tovább.

A kezelést követően a szervezet természetes úton távolítja el az elpusztult zsírsejteket, ami általában 2-6 hónapot vesz igénybe. A kezelés hatékonysága és eredményei egyénenként változóak lehetnek, attól függően, hogy mennyi zsírréteggel rendelkezik az adott személy, és hogy milyen területeket kezelnek a géppel.

A kriolipolízis kezelés hatékonysága és az ismétlés gyakorisága egyénenként változó lehet, attól függően, hogy milyen nagy a kezelt terület és mennyi zsírréteg van az adott területen. Általában a kezelést követő 2-6 hónap elteltével érdemes újra kezelni az adott területet, ha további zsírcsökkentésre van szükség.

 

Az ismétlés gyakorisága és szükségessége azonban függ az adott személy testösszetételétől, a kezelt terület nagyságától és az elvárt eredményektől. Ezért fontos, hogy minden egyes esetben egy szakemberrel konzultáljunk, aki a kezelés előtt egyéni konzultációt végez és javaslatot tesz arra, hogy milyen időközönként lehet vagy érdemes ismételni a kriolipolízis kezelést.

Fontos megjegyezni, hogy a kriolipolízis gép nem helyettesíti a diétát és az egészséges életmódot, hanem azok kiegészítője lehet a testformálásban és a zsírcsökkentésben. Minden esetben javasolt szakemberrel konzultálni a megfelelő kezelési lehetőségekről és azok hatékonyságáról.

A kezelés ára:

30000  Ft/ 1 kezelőfej, 45000 Ft/ 2 kezelőfej

Foglaljon időpontot a gombra kattintva.

A helyszínen még van lehetősége konzultálni.
A kezelést a magánrendelőnkben végezzük. (Vác, Zrínyi u. 33.)

Nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs gép egy olyan eszköz, amely speciális mozgásokkal segíti a nyirokrendszer működését, ezáltal elősegítheti a méregtelenítést és a fogyást. A nyirokmasszázs gép előnyei közé tartozik a testfolyadékok és a méreganyagok eltávolítása, a narancsbőr csökkentése, az anyagcsere serkentése, a vérkeringés javítása és a stressz csökkentése.

A nyirokmasszázs gép hatása azon alapszik, hogy a gép által generált hullámok segítségével serkentik a nyirokrendszer működését. A nyirokrendszer az emberi test egyik legfontosabb szervrendszere, amely a testfolyadékokat és a méreganyagokat szállítja el a testből. Ha a nyirokrendszer nem működik megfelelően, akkor a testfolyadékok és a méreganyagok felhalmozódhatnak, ami duzzanatot, fáradtságot, gyulladást és egyéb egészségügyi problémákat okozhat.

A nyirokmasszázs gép segít a nyirokrendszer működésének javításában, mivel a gép által generált hullámok serkentik a nyirokrendszer áramlását és az anyagcserét. Emellett a gép segítségével a testfolyadékok és a méreganyagok gyorsabban távozhatnak a testből, ami elősegítheti a fogyást.

 

Fontos megjegyezni, hogy a nyirokmasszázs gép nem helyettesíti a megfelelő táplálkozást és az aktív életmódot. Az egészséges életmód összetevőinek kombinációja segíthet elérni a kívánt fogyást és javítani az általános egészségi állapotot.

A kezelés ára:

10000 Ft/10 perc

Foglaljon időpontot a gombra kattintva.

A helyszínen még van lehetősége konzultálni.
A kezelést a magánrendelőnkben végezzük. (Vác, Zrínyi u. 33.)

Injekciós zsírbontás

A Michelangelo zsírbontó injekció egy viszonylag új eljárás a testzsír csökkentésére és a testkontúrok javítására. Ez a kezelés célja, hogy hatékonyan kezelje a zsírpárnákat, és megfelelőbb alakot és kontúrokat biztosítson az adott területeken.

Az eljárás lényege az, hogy a Michelangelo injekció egy speciális, biológiailag lebomló anyagot tartalmaz, amelyet a zsírsejtekbe injektálnak. Ez az anyag segít elpusztítani a zsírsejteket, és elősegíti a természetes folyamatok révén történő felszívódásukat.

A Michelangelo injekció minimálisan invazív eljárás, amelyhez általában helyi érzéstelenítésre van szükség. A kezelést általában orvos vagy képzett szakember végzi egy klinikán vagy szépségszalonban.

Az injekció beadása után a betegnek időre van szüksége a regenerálódásra. A kezelés utáni néhány napban jelentkezhet enyhe duzzanat, bőrpír vagy érzékenység az adott területen. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek az esetleges mellékhatások általában átmenetiek és maguktól elmúlnak.

A Michelangelo zsírbontó injekció eredményei fokozatosan jelennek meg. Ahhoz, hogy az optimális eredményeket elérjük, több kezelési ülésre lehet szükség, általában néhány hét vagy hónap alatt. A pontos szám a kezelt terület méretétől, az egyéni reakcióktól és az elvárt eredményektől függ.

Fontos megérteni, hogy a Michelangelo zsírbontó injekció nem helyettesíti az egészséges életmódot, a kiegyensúlyozott étrendet és a rendszeres testmozgást. Ez egy olyan eljárás, amely kiegészíti ezeket a tényezőket, és segít a célzott területeken a kívánt testkontúrok elérésében.

Mint minden orvosi beavatkozás esetén, előtte érdemes konzultálni egy szakemberrel, hogy megvitassátok az egyéni helyzetet és elvárásokat, valamint az esetleges kockázatokat és mellékhatásokat.

A kezelés ára:

65000 Ft/ampulla

Foglaljon időpontot a gombra kattintva.

A helyszínen még van lehetősége konzultálni.
A kezelést a magánrendelőnkben végezzük. (Vác, Zrínyi u. 33.)

A kezelést végzi

Nagy Melinda vagyok

Az új elhivatottságom a Dunakanyar esztétikai centrumban az alakformálás.

Sikeres vizsgatételem után sok szeretettel várok minden kedves szépülni, feltöltődni vágyó Vendéget igényes, személyre szabott és hatékony kezeléssel.

Nagy Magdolna vagyok. 37 éve dolgozom egészségügyben, 10 évig mint szülésznő, majd azt követően körzeti nővér. 

A Dunakanyar esztétikai és bőrgyógyászati centrum​ban velem fog találkozni az Ultratone kezelésnél.

Az alakformáló kezelések ára

Liposonic HIFU zsírbontás: 10000 Ft/kocka, max 16 kocka/alkalom
Zsírfagyasztás: 30000  Ft/ 1 kezelőfej, 45000 Ft/ 2 kezelőfej
Nyirokmasszázs: 10000 Ft/10 perc
Michalengelo zsírbontó injekció: 65000 Ft/ampulla

Foglaljon időpontot a gombra kattintva.

A helyszínen még van lehetősége konzultálni.
A kezelést a magánrendelőnkben végezzük. (Vác, Zrínyi u. 33.)

Elérhetőségeink

Rendelőnk címe: Vác Zrínyi u. 33.

Telefonszám: +36 30-760-0133

Kérdés esetén a fenti telefonszámon érdeklődhet munkanapokon 8:30-17:30 között.

Foglaljon időpontot a gombra kattintva.

A helyszínen még van lehetősége konzultálni.
A kezelést a magánrendelőnkben végezzük. (Vác, Zrínyi u. 33.)

Dunakanyar esztétikai és bőrgyógyászati centrum

Rendelőnk címe: Vác, Zrínyi u. 33.

Telefonszám: +36 30-760-0133